|
|
 |
« : 26 Kasım 2011, 14:28:51 » |
|
 Fatih Projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanalığı, uzaktan eğitim modülü ile çeşitli bilgisayar programlarının kullanımı konusunda çok güzel dersler yayınlamaya başladı. Coğrafya derslerinde kullandığımız animasyonların yapıldığı program olan "Flash" konusunda Eğitek'ten Volkan Çelebi'nin sesli ve görsel derslerini biraraya yopladım. Bu dersleri, aşağıdaki linkten online izlemek mümkün Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yaphttp://kursiyernet.meb.gov.tr/kursiyernet/KursiyerNet.ClientTestPage.aspx Ancak internet bağlantısının olmadığı veya yetersiz kaldığı bilgisayarlarda da dersleri izlemek isterseniz aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yapindirin iyi dersler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« : 26 Kasım 2011, 14:28:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Kasım 2011, 15:09:56 » |
|
Hocam,indirmeyi denedim ama,premium üyelik istiyor.Ne yapmalı???
|
|
|
|
|
|
*”Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi,hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder.Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! Böyle bir seçimle iktidara gelenler,düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir!”*
*Friedrich Wilhelm Nietzsche*
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Kasım 2011, 15:57:04 » |
|
Hocam,link açtıktan sonra sayfanın solunda "Flash.CS5.Pro.rar" yazan yere tıkladığımızda önünüze başka bir pencere açılıyor oradan da slower download tıklayınca indirebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
Nereye çevirsem gözlerimi, nereye baksam burada gördüğüm kara yıkıntılarıdır hayatımın yalnızca yıllar yılı yıktığım ve heder ettiğim hayatımın." Yeni ülkeler bulamayacaksın, bulamayacaksın yeni denizler. Hep peşinde, izleyecek durmadan seni kent. Dolaşacaksın aynı sokaklarda. Ve aynı mahallede yaşlanacaksın ve burada, bu aynı evde ağaracak aklaşacak saçların. Hep aynı kente varacaksın. Bir başka kent bekleme sakın,ne bir gemi var, ne de bir yol sana. Nasıl heder ettiysen hayatını bu köşecik
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Kasım 2011, 18:11:20 » |
|
Hocam,link açtıktan sonra sayfanın solunda "Flash.CS5.Pro.rar" yazan yere tıkladığımızda önünüze başka bir pencere açılıyor oradan da slower download tıklayınca indirebilirsiniz.
teşekkürler hocam güzel açıklamışsınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 28 Kasım 2011, 15:08:10 » |
|
Bağlantı neden virüslü? Böyle şey görmedim daha...
|
|
|
|
|
|
*”Cahil bir toplum, özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi,hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece seçim yaptığını zanneder.Cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! Böyle bir seçimle iktidara gelenler,düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir!”*
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #4 : 28 Kasım 2011, 15:08:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 29 Kasım 2011, 10:09:23 » |
|
İki gundur palaştığınız linkten bulaşan virusleri temizlemekle uğruşıyorum.Bu yaptığınızı kınıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #5 : 29 Kasım 2011, 10:09:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 29 Kasım 2011, 12:33:13 » |
|
İki gundur palaştığınız linkten bulaşan virusleri temizlemekle uğruşıyorum.Bu yaptığınızı kınıyorum.
Hocam -diyorum öğretmen olduğunuzu varsayarak- benim açtığım konulara ve yazdığım mesajlara bakın. Ben bu sitenin en eski üyelerinden biriyim. kesinlikle virüslü bir dosya paylaşmam mümkün değil, bunu aklınıza bile getirmeyin. Siz o virüsü başka yerden kapmışsınızdır. yakında özür dileyeceğinizden de eminim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Kasım 2011, 12:48:41 » |
|
Yaykanat hocam forumun eski üyelerindendir ve bilerek kimseye de zarar vermez. yaykanat hocamın paylaştığı dosyayı ben de indirdim. Bir problem gözükmüyor. Sağlam bir antivirüs programı iyi iş çıkartır. Varsa antivirüs programınızı gözden geçirin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 29 Kasım 2011, 20:12:19 » |
|
Arkadaşlar,yanlış yaptığım zaman özür dilemesini bilenlerdenim.Lakin,''indirin'' linkine tıklayarak,indirmeye başladıktan kısa bir süre sonra,virüslerin saldırısı başladı.Çoğu truva atı ve solucanlardan oluşan saldırılar.Tek kelimeyle neye uğradığımı şaşırdım ve çok üzüldüm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 29 Kasım 2011, 20:31:19 » |
|
Yaykanat hocam forumun eski üyelerindendir ve bilerek kimseye de zarar vermez. yaykanat hocamın paylaştığı dosyayı ben de indirdim. Bir problem gözükmüyor. Sağlam bir antivirüs programı iyi iş çıkartır. Varsa antivirüs programınızı gözden geçirin. teŞekkürler Murat hocam. cooper arkadaşın virüsleri baŞka yerden kaptıĞı açık. antivirüs programınızı güncelleyin ya da yenileyin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 29 Kasım 2011, 22:00:07 » |
|
Az önce indirdim ve virüs filan yoktu. Eset smart security 4.2.40.26 versiyonu kullanıyorum. Ayarlarını iyi yapıp katı kurallı temizleme ve otomatik güncelleme ile virüsleri çerez niyetine yiyor. Yaykanat hocam emekleriniz ve paylaşımınız için çok teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
........ Bazen hasret buram buram tütünce, Yüreklerde ateş olur köz olur. Kanasa da bağrı, bülbül ötünce; Sevdalara şarkı olur, söz olur. ........ M.A.
|
|
|
|