Coğrafya Biz Forum
21 Mayıs 2012, 23:00:18 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: "Bu konuya teşekkür et" butonunu tıklayarak döküman gönderen veya siteya katkı sağlayan üyelere teşekkür ederebilirsiniz.Bir teşekkür mesaj sayınıza +1 olarak yansıyacaktır

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Anket
Soru: İ.Ü.sinin 2011 yılında kurduğu Açıköğretim Fakültesi Coğrafya bölümüne 5125 kontenjan ayırmasını doğru buluyor musunuz?
Evet - 97 (8.1%)
Hayır - 1103 (91.9%)
Toplam oy: 1200

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İ.Ü. Açıköğretim Fakültesi Coğrafya Bölümü Kontenjanları!... - Anket  (Okunma Sayısı 8102 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
stg5

Yeni üye
*

Performans: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #30 : 03 Ocak 2012, 22:01:13 »

arkadaşlar sadece birinci sayfaya göz attım yazılan yorumlara inanamıyorum. ben bir coğrafyacı olarak uzaktan eğitimle coğrafyacı olunamaz diye düşünüyorum. fakültelerde usta çırak ilişkisinin hoca ve öğrencisi arasında olmalı.hocasının verdiği coğrafi gözlükle çevresine bakabilmeli bir lisans mezunu. yoksa işsiz diplomalılar, ihtiyacın varlığı veya yokluğu hiçte önemli değil.

Haddimi aştıysam da özür dilerim. 13 yıllık bir coğrafyacının nacizane fikirleridir...
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #30 : 03 Ocak 2012, 22:01:13 »

palaman

Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #31 : 08 Ocak 2012, 20:21:24 »

saçmalık kime yer açıyorlar. işsiz onca mezun varken insanları oyalamak için işte sende üniversite kazandın avun biraz demek için herhalde . evet diyenler kafanız iyimi siz coğrafyacı değilmisiniz yoksa.
asiyabend

Yeni üye
*

Performans: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #32 : 08 Ocak 2012, 20:59:33 »

asıl soru şu olup biten bu "muhteşem gelişmeleri"
1. örneğin geliri asgari ücretin 1/3 kadar olduğu tespit edilecek olan yeşil kartlılardan sgk primi almaya başlanması
2. Öğretmenin tatilinin 3 ay olduğu cahilliğini her fırsatta dillendirildiğini
3. Ocak ayından itibaren 85 tl sgk priminin maaşlarımızdan kesilmesini...
4. önceleri son 3 ayda girdiğimiz vergi dilimine daha önce vergi dilimi matrahına temel oluşturulmayan diğer kalemlerinde dahil edilerek aslında temmuz zammı diye bir zam almadığımız...
5. Milletvekili maaşlarının düzenlenmesi ile ilgili canhıraş bir çaba içine girdikten bunu savunurken avrupa ülkelerindeki örnekleri utanmadan emsal gösterildiğini, öğretmenler benzer bir örnekleme yaparken nasıl ikiyüzlü bir yaklaşımla koşulların aynı olmadığın...
6.Toplu sözleşme hakkı için gerekli düzenlemeleri yapmanın hiç akıllarına gelmediğini...
7.
.
.
. varın hayatımızda çaktırılmadan nasıl tahakküm kurulduğunu,,,  görmeyen HER 2 KİŞİDEN  biri miyiz...
BAKO

Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #33 : 18 Ocak 2012, 14:05:20 »

coğrafya bölümü 3-4 yıl sonra okutacak öğranci bulamayacak ve kapanır böyle giderse... bölümün biraz degeri var onu da bitirecekler..
andaci

Deneyimli Üye

Performans: 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #34 : 18 Ocak 2012, 16:38:16 »

ilk okuduğumda "şaka"sanmıştım.son yıllarda o kadar şaka gibi olay yaşadık ki...

Pozitif bilimlere önem vermeyen toplumlar,geri kalmaya mahkumdur.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #34 : 18 Ocak 2012, 16:38:16 »

geographyy

Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #35 : 20 Şubat 2012, 22:29:31 »

ne öğreniyorlar acaba, ne bilip ne anlatacak bunlar.. bir tanesi benim yanımda vize sınavı oldu internette, aldı ingilizceden anlayan birini  sağına coğrafyacıyı soluna edebiyatçıyı arkasına hepsinden 100'ü çekti. biz ne halde çalışıp girdik o sınavlara. yazık ülkeme hangi hallerde para kazanmaya çalışan insanlar yetiştirmişiz.. yazık bunu başlatanlara. sesimizi çıkarmaya çıkarmaya tepemize biniyorlar bize de yazık!
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #35 : 20 Şubat 2012, 22:29:31 »

gncolu46

Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #36 : 15 Mart 2012, 09:09:09 »

bu ülkede neden her şey iş olarak görülüor bende bunu anlamıyorum biz her şeyi neden karşılıklı yapıyoruz bence kendini yetiştirmiş bir insan işsiz kalmaz...
semscoban

Uzman Üye

Performans: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #37 : 15 Mart 2012, 09:52:06 »

arkadaşlar ben bu konuyu bimer şikayet hattına şikayet ettim. koskoco zarf içinde cevap geldi, tabi cevap sayılırsa... diyor ki, bölümler ilgili birimin teklifi ve yökün onayı ile açılmaktadır. artık ne anlarsanız...
ben yine de arkadaşların şikayet etmesinden yanayım. harkes 159 yi arasın
maksimus

Deneyimli Üye

Performans: 20
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #38 : 15 Mart 2012, 23:30:14 »

Atı alan Üsküdar' geçti bile. Biz neyi tartışıyoruz ki. Coğrafyanın geleceğine ne yazık ki ipotek konuldu. Koyan kim mi? Koyanları herkes biliyor da onların sesi çıkmıyor. Ama adlarını tarihe yazdırmayı başardılar. Gelecek kuşakkalar kendilerini layikiyle anacaklardır.
fijili

Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #39 : 24 Nisan 2012, 23:58:37 »

iş iyice zıvanadan çıkmış  açıköğretim coğrafya ,iktisat ,edebiyat ,sosyoloji   ...  birileri bizimle cidden dalga geçiyor
bub.

Yeni üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #40 : 04 Mayıs 2012, 23:51:56 »

Fiziki, kimya, biyoloji bölümleri kontenjanlarının yarısını dolduramıyor nedeni bariz ortada. üstelik insanlar arasında bir değeri de nerdeyse kalmadı. eğitim fakültelerinden de bölüm olarak kaldırıldı. Coğrafya'nın sonu da farklı olmayacak ve bu sonu İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümü hocaları getirecek. Kim mi bunlar Deniz Ekinci, Nazmiye Özgüç ve diğer hocalar. eğer kontenjan 50 yada 100 kişiyle sınırlı olsaydı bu işi bilim için yaptıklarından şüphem olmazdı ama 5000 kontenjan ne demek. acaba İstanbul Üniversitesi  coğrafya bölümü kuruluşundan beri kaç coğrafyacı mezun verdi. 4 yılda 20 bin mezun verecekler.
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.618 Saniyede 30 Sorgu ile Oluşturuldu