Coğrafya Biz Forum
21 Mayıs 2012, 22:57:14 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Lütfen özel mesaj veya e-posta ile yardım istemeyiniz. Sorularınız için forumu kullanınız.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İstanbul Üniversitesinin Coğrafyacılara İhaneti !..  (Okunma Sayısı 5314 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aligulersoy

VIP Üye

Performans: 46
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #30 : 06 Eylül 2011, 23:45:51 »

Değerli Sami Köroğlu beyefendi'den bir isteğim olacak... Kendisi veya başka bir admin tarafından oluşturulacak bir "elektronik imza kampanyası", tepkinin daha anlamlı olmasını sağlayacaktır... Çalışmalarınızda başarılar dilerim...
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #30 : 06 Eylül 2011, 23:45:51 »

maksimus

Deneyimli Üye

Performans: 20
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #31 : 07 Eylül 2011, 00:04:15 »

Değerli Sami Köroğlu beyefendi'den bir isteğim olacak... Kendisi veya başka bir admin tarafından oluşturulacak bir "elektronik imza kampanyası", tepkinin daha anlamlı olmasını sağlayacaktır... Çalışmalarınızda başarılar dilerim...

sayın hocam bu meseleye özellikle akademisyenlerin sahip çıkması gerekirken görünen o ki onların çok da umrunda değil. zira gruplara gelen daha doğrusu gelmeyen mesajlardan bu anlaşılıyor. görünen o ki bu meseleye de biz öğretmenler sahip çıkacağız. zira akademisyenlerimizin tuzu kuru galiba..
piriii_reis

Sürekli Üye

Performans: 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #32 : 07 Eylül 2011, 18:36:35 »

akademisyenler gelecegi yere gelmiş elegini asmış olan biz gençlere olacak bunları okuyunca boşa okuyormuş gibi hissediyorum umarım bu uygulamadan vazgeçilir cografya arazi çalışmaları olmadan hocaya birebir sorular sorulmadan ve çeşitli şartlar saglanmadan ögrenilemez zaten. Bence tepkilerimizi uygun alanlarda göstermeliyiz
nurgülşah

Yeni üye
*

Performans: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #33 : 19 Eylül 2011, 17:47:06 »

Arkadaşlar sizlere aynen katılıyorum nasıl bir gaflettir bu?Huh???
kuvars

Yeni Üye
*

Performans: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #34 : 21 Eylül 2011, 13:24:20 »

Şimdi bu arkadaşlar istanbul üniversitesi coğrafya mezunu mu olacaklar. Hiçbir şey demiyorum. çünkü diyecek birşey bulamıyorum. yuh yani.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #34 : 21 Eylül 2011, 13:24:20 »

yemliha58

Yeni üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #35 : 30 Eylül 2011, 19:13:22 »

aslında 5000 az bi rakam şu an türkiyenin çok acil coğrafyacı ihtiyacı var. açacaksanız şöyle 50 yada 100 bin kontenjanlı açın yoksa bu açık koaly kolay kapanmaz.

bu adamların mezun olacaklar kişilerin geleceğini düşündükleri yok para gelsin de 5000 ya da 10 000 kişinin geleceği ya da umutları hiç önemli değil.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #35 : 30 Eylül 2011, 19:13:22 »

sığla14

Üye
**

Performans: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #36 : 03 Ekim 2011, 22:15:34 »

coğrafyanın uzaktan eğitimi olmaz kanaatindeyim.
kuvars35

Uzman Üye

Performans: 27
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #37 : 03 Ekim 2011, 23:57:41 »

herşey bir yana üniversiteye hazırlanan öğrencilerin mantıklı ve doğru bir şekilde yönlendirilebileceği rehberliğe ihtiyaçları var. seçimlerini neye göre yapması gerektiğini bilen bir öğrenci böyle bir tuzağa düşmez zaten... Allah herkesin yardımcısı olsun...
bub.

Yeni üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #38 : 01 Ocak 2012, 18:46:11 »

Dağıtın bakalım bol keseden diplomaları. Diplomaları alanlar ileride bu diplomaların ne işe yaradığının hesabını sorduklarında zaten çoktan ortadan kaybolmuş olacaksınız. İnsanlar eskiden diplomalarını çerçeveletip duvara asardıki bu bir gururdu. ama şimdi insanlar diplomalarını saklayacak yer bulamıyorlar, zaten biçoğuda sakladığı yeri unutup kaybediyor Smiley Açıköğretim fakültelerinde diploma satılır, Ehliyet kurslarında ehliyet satılır, bilgisayar sertifikaları 200 lira, özel güvenlik sertifikası silahlı özel güvenlik 400 silahsız özel güvenik 200lira, pedogojik formasyon sertifikası 1500 lira, ingilizce sertifikası 2000 lira. ayıpp beee ayıpp ayıppp.
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.103 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu