Coğrafya Biz Forum
18 Mayıs 2012, 12:14:22 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Forum cevaplarının sol tarafında yer alan Performans, üyenin faaliyetlerinin diğer üyeler tarafından değerlendirilmesidir. Üyenin olumlu faaliyetlerini  + ile değerlendirebilirsiniz. (Mesaj sayınız 10'un üzerine çıkınca)

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 12. sınıf kazanımları  (Okunma Sayısı 706 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nigar

Üye
**

Performans: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok
Güney Çok programlı lisesi

« : 19 Eylül 2011, 22:17:42 »

arkadaşlar,12. sınıfın 2 saatlik coğrafya dersinde C. 12.1 nolu Türkiye'nin bölge sınıflandırması adlı kazanım, geçen yıl 11. sınıfta işlediği gibi belirtilmiştir.O zaman bu sene bölgelerimiz ayrıca işlenmeyecek sanırım, bölge kavramı artık 7 bölgeyle sınırlandırılmayacağı için  .Artık bölgeleri tek tek incelemeyeceğiz mi?Bir de C.12.15 nolu Türkiye'nin küresel bölgesel örgütlerle ilişkisi kazanımda tüm örgütlerden bahsedilmediği, sadece NATO ve AB'ye üye ülkelerin belirlenip,Türkiye açısından önemlerinin belirlenmesinden bahsediliyor.Bu durumda sanırım bu sene 11. sınıflarda küresel örgütlerin ayrıntılı anlatılacağından kaynaklanıyor.Fakat benin anlamadığım geçen yıl 11 sınıf olanlar küresel örgütleri görmediler, bu sene 12 . sınıf oldular.Biz onlara bütün örgütleri anlatacağız mı yoksa öğretim programında belirtildiği gibi mi işleyeceğiz.Bilgisi olanın paylaşmasını bekliyorum...
Coğrafya Biz Forum
« : 19 Eylül 2011, 22:17:42 »

BORA BORA

VIP Üye

Performans: 13
Çevrimdışı Çevrimdışı

IŞIĞI ÖNÜMÜZE TUTUN DA AYDINLANALIM;GÖZÜMÜZE DEĞİL

« Yanıtla #1 : 19 Eylül 2011, 22:33:26 »

C12.15.Türkiye’nin küresel ve bölgesel ölçekteki siyasi,askeri ve ekonomik örgütlerle ilişkisini yorumlar. hocam kazanım bu.sizin verdiğiniz etkinlik örneği.farklı küresel örgütlerden bahsedilmeyecek diye bir yargı çıkaramayız kanımca.

KFL
nigar

Üye
**

Performans: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok
Güney Çok programlı lisesi

« Yanıtla #2 : 20 Eylül 2011, 09:11:48 »

Sanırım sizin söylediğiniz gibi,sonuçta geçen yıl da bu konuyu görmedikleri için hepsinden bahsedilebilir.Yani bu kazanım etkinliklerle geliştirilebilir.Ayrıca coğrafi bölgeler konusunda da yorumlarınızı bekliyorum.Çok teşekkür ederim.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.228 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu