|
|
 |
« : 08 Aralık 2007, 11:02:02 » |
|
Haftaya 11.sınıflarda kullanmak için hazırladığım sunuyu gönderiyorum.Sunuda özellikle olması gerektiğini düşündüğünüz farklı noktalar varsa eklenebilir.Bu tür farklı bilgileri bizimle de paylaşırsanız, yapılan çalışma daha eksiksiz hale gelecektir. Faydalı olması dileğiyle Saygılar.. Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« : 08 Aralık 2007, 11:02:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2007, 22:27:31 » |
|
Ben de şimdi hazırlamayı düşünüyordum. Senin ki de güzel olmuş. Emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
AVŞAR BEYİ Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Fatma Saygın Anadolu Lisesi
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2007, 22:35:45 » |
|
Sayın Köygöçüren tam zamanında yetiştiniz.Teşekkürler...(+)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Aralık 2007, 22:51:47 » |
|
sayın hocam indirdim ama açamıyorum. linki yenileyebilirmisiniz acaba saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Aralık 2007, 22:57:48 » |
|
neden ağır iniyor acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Aralık 2007, 22:57:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Aralık 2007, 22:59:28 » |
|
neden ağır iniyor acaba
ben indirikende agır inmişti ögretmenim yogunluktan dolayı olabilir,yada yükleme sitesi agır indiriyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Aralık 2007, 22:59:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 08 Aralık 2007, 23:31:17 » |
|
hocalarım indirdim ama rar dan açamıyorum.Acaba sorun bende mi?Yardım talep ediyorum. Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
"Kör cehalet çirkefleştirir insanları, Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var Lakin bir lafa bakarım laf mı diye Bir de söyleyene bakarım adam mı diye." Mevlana
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 09 Aralık 2007, 00:00:12 » |
|
Hocam bende orbitten indirmeye çalıştım dört denemedede hata verdi. Galiba link sorunlu köygöçüren hocam farklı linkten verirse sorun belki çözülebilr.
|
|
|
|
|
|
İnsanlar son ağaç kesilene, son balık tutulana son çiçek koparılana kadar paranın yenmeyeceğini öğrenemeyecektir.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 09 Aralık 2007, 00:02:36 » |
|
Dosya indi ama tanımlanamayan arşiv sonu deyip açmıyor.....
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş YapBayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak; eğer uğrunda ölen varsa vatandır
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 09 Aralık 2007, 00:08:16 » |
|
ögretmenim ben indirdim bugün acılıyorda ayrıca cokta güzel olmuş ama bende de uploadın yükleme adresi var baska yükleme adresim yokki elimde olsa tekrardan gönderip yükleyeyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 09 Aralık 2007, 00:22:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
"Kör cehalet çirkefleştirir insanları, Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var Lakin bir lafa bakarım laf mı diye Bir de söyleyene bakarım adam mı diye." Mevlana
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 09 Aralık 2007, 00:25:05 » |
|
Arkadaşlar aşağıdaki linkten deneyin... Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Linkleri görebilmek için, Kayıt Ol veya Giriş Yap YURDUM Ağladığım senin içindir Güldüğüm senin için Öpüp başıma koyduğum Ekmek gibisin...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 09 Aralık 2007, 00:31:44 » |
|
hemen deniyorum hocam teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #12 : 09 Aralık 2007, 00:31:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 09 Aralık 2007, 00:46:49 » |
|
zg09 hocam teşekkürler işlem tamamdır. Diğer link bende işe yaramamıştı. Teşekkür ederim. Ayrıca bu sunumu hazırlayan hocamızada teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coğrafya Biz Forum
|
 |
« Yanıtla #13 : 09 Aralık 2007, 00:46:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 09 Aralık 2007, 09:59:35 » |
|
Arkadaşlar kusura bakmayın akşam sunuyla ilgilenemedim ama şimdi sizin için tekrar dosyayı indirdim ve açılıyor.Yalnız bendeki asıl dosyanın büyüklüğü ile rar lı olanın büyüklüğü aynı yani 21 mb.Sanıyorum sıkıştıramadım. Şu anda dosyanın büyüklüğü dışında bir problem görünmüyor.zg09 hocamın verdiği linkten de indirilebiyor.Saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|