Coğrafya Biz Forum
18 Mayıs 2012, 11:15:38 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: "Bu konuya teşekkür et" butonunu tıklayarak döküman gönderen veya siteya katkı sağlayan üyelere teşekkür ederebilirsiniz.Bir teşekkür mesaj sayınıza +1 olarak yansıyacaktır

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 10.Sınıflarda, Zorunlu Coğrafya - Seçmeli Coğrafya karmaşası!  (Okunma Sayısı 2466 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zm

Yeni Üye
*

Performans: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #15 : 09 Ekim 2011, 20:39:08 »

arkadaşlar ben im 10. sınıflarımın birinde 5 saat coğrafya var 2+2 yıllık planım var ama geri kalan bir saate yeni kaznım ekleyip bunuda zümrede belirtmem gerekiyomuş müdürümün söylediğine göre araştırıyorum ama bununla ilgili hiç birşey bulamadım ben bu planı nasıl hazırlıcam lütfen yardım edin sinir krizi geçiricem artık lütfen cevap bekliyorum
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #15 : 09 Ekim 2011, 20:39:08 »

dreamer99

Uzman Üye

Performans: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #16 : 09 Ekim 2011, 20:55:17 »

arkadaşlar ben im 10. sınıflarımın birinde 5 saat coğrafya var 2+2 yıllık planım var ama geri kalan bir saate yeni kaznım ekleyip bunuda zümrede belirtmem gerekiyomuş müdürümün söylediğine göre araştırıyorum ama bununla ilgili hiç birşey bulamadım ben bu planı nasıl hazırlıcam lütfen yardım edin sinir krizi geçiricem artık lütfen cevap bekliyorum

hocam sinir krizi geçirecek bir durum yok. sizin yarım akıllı müdür size yol göstermiş! 5 saat dersi nasıl veriyor onu da anlamak mümkün değil. aslında bu iş bilmez müdürlerin saçma sapan uygulamalarını kabul etmemesi lazım e-okul sisteminin. hocam 4 saatten fazla coğrafya seçemezsiniz. bunu müdürünüzün kalın kafasına sokmalısınız. aksi takdirde ne yaptığınızın çok önemi yok. her şekilde yönetmeliğe aykırı hareket etmiş olursunuz.

DEÜ
zm

Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #17 : 09 Ekim 2011, 21:53:50 »

OFFFFF VALLLA SIKILDIM YANİ ODA NE YAPACAĞINI BİLMİYO GELEN YAZILARA GÖRE HAREKET EDİYO ZATEN 4 SAATLİK YILLIK PLANIM HAZIR YANİ ŞİMDİYE KADAR 5 SAAT COĞRAFYA DERSİ OLANIDA DUYMADIM BU YÜZDEN BENDE SIKINTI YAŞADIM EN FAZLA 4 SAAT OLUR ZATEN. YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM
satürn09

Deneyimli Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #18 : 09 Ekim 2011, 22:08:29 »

10. sınıflarda 5 saat coğrafya yoktur.2+2 saat coğrafyada tüm kazanımlara göre işlenir. müdürünüz gelen yazıları dikkatli okusun.
yabancim

VIP Üye

Performans: 84
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #19 : 09 Ekim 2011, 22:50:36 »

14 Aralık 2010 tarihli genelgeden sonra yeni bir karar çıkmadığı için ilçe zümresinde geçen seneki uygulamayı sürdürme kararı aldık.Yani tek plan,3 sınav ,aynı not
Ne kadar mantıklıysa artık

SAnırım en doğrusu bu.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #19 : 09 Ekim 2011, 22:50:36 »

süper tornado

Üye
**

Performans: 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #20 : 10 Ekim 2011, 00:18:01 »

Talim ve terbiye kurulunun son kararında belirttiği gibi tüm sınıflarda müfredat 4 saate göre düzenlenmiştir.2+2 olan sınıflarda tüm kazanımlar işlenecek(ders defterine ne şekilde yazılması gerektiği ile ilgili hiçbir şey yok,fakat sınavları bir,notları bir olacağı için sırayla yazmanın hiçbir zararı yok)yazılı ve notlar konusunda 14 aralık 2010 tarihli genelgeye uygun olarak 3 yazılı yapılıp alınan notlar iki derse de verilecek:talim terbiye kurulunun en son kararına göre 10,11,12 sınıflarda seçmeli derlerden 2 veya 4 saatlik olandan bir tanesi seçilebilecek.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #20 : 10 Ekim 2011, 00:18:01 »

mgsod

Uzman Üye

Performans: 17
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #21 : 14 Ekim 2011, 21:08:02 »

Arkadaşlar ben Coğrafya 10 dersini  2+2 = 4 saat bütün (Tek ders) olarak tüm kazanımları sıra ile işliyorum 3 yazılı yapacağım.Ders defterine de  sadece coğrafya dersi yazıp işlediğim kazanımı konu bölümüne yazıyorum. Benim okulumda coğrafya 10'u  4 saat alan 10. sınıf öğrencileri aynı sınıfta  yer alıyorlar.
dondurmacı

VIP Üye

Performans: 357
Çevrimdışı Çevrimdışı

.~.Murat BAKIT.~.

« Yanıtla #22 : 14 Ekim 2011, 22:13:53 »

5 saat coğrafya mı ?  Smiley

Talim Terbiye Kurulu sayfasına bakalım: Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya Giriş Yap
http://ttkb.meb.gov.tr/program.aspx?islem=1&kno=59

Programı indirebilirsiniz

"T.C.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI
COĞRAFYA DERSİ
ÖĞRETİM PROGRAMI
( 9, 10, 11 ve 12. SINIFLAR )
ANKARA 2011"

başlığıyla başlayan pdf nin, 10. sayfasında
COĞRAFYA DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMININ UYGULANMASINA YÖNELİK AÇIKLAMALAR başlığı altında:

Coğrafya Öğretim Programı 10, 11 ve 12. sınıflarda haftada 4 ders saatine göre düzenlenmiştir. Bu sınıflarda haftada 4 saatlik uygulamada kazanımların tamamı işlenecektir.

10. sınıflarda : 10 sınıflarda haftada 2 saat okutulacak ortak coğrafya dersinde işlenecek öğrenme alanları ve kazanımları aşağıda verilmiştir. Coğrafya Öğretim Programında bu kazanımlar dışında kalan yıldızla işaretlenmiş ve renklendirilmiş kazanımlar 10. Sınıf seçmeli coğrafya dersi kazanımlarıdır...
*Mavi renkle renklendirilmiş yıldızlı kazanımlar, seçmeli coğrafya dersinin konularıdır. Haftada 4 saat olan ders.

11. ve 12. sınıflarda : 11 ve 12. sınıflarda 2 saatlik coğrafya derslerinde işlenecek öğrenme alanları ve kazanımları aşağıda verilmiştir. Coğrafya Öğretim Programında renklendirilmiş ve yıldız işaretli olan kazanımlar 2 saatlik programda okutulmayacak olan kazanımlardır...
*11. ve 12. sınıflarda 2 saatlik coğrafya dersi için mavi renk ile gösterilmiş kazanımları almayacağız.

Kısacası, Mehmet Ali ERCAN hocamın paylaştığı planları indirin yeter.

Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya Giriş Yap
Mehmet Ali ERCAN Hocamızın Planlarına Ulaşmak İçin

C O Ğ R A F Y A    V A T A N    S E V G İ S İ D İ R ...

tarumoloji

Üye
**

Performans: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : 30 Ekim 2011, 20:15:45 »

E okulda zorunlu ve seçmeli ayrı ayrı gösteriliyor ya notlar nasıl girilecek acaba... Sonuçta ikisinede not girmek gerekiyor ama nasıl....
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.151 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu