arkadaşlar ben im 10. sınıflarımın birinde 5 saat coğrafya var 2+2 yıllık planım var ama geri kalan bir saate yeni kaznım ekleyip bunuda zümrede belirtmem gerekiyomuş müdürümün söylediğine göre araştırıyorum ama bununla ilgili hiç birşey bulamadım ben bu planı nasıl hazırlıcam lütfen yardım edin sinir krizi geçiricem artık lütfen cevap bekliyorum
5 saat coğrafya mı ?

Talim Terbiye Kurulu sayfasına bakalım: Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yaphttp://ttkb.meb.gov.tr/program.aspx?islem=1&kno=59
Programı indirebilirsiniz
"T.C.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI
COĞRAFYA DERSİ
ÖĞRETİM PROGRAMI
( 9, 10, 11 ve 12. SINIFLAR )
ANKARA 2011"
başlığıyla başlayan pdf nin, 10. sayfasında
COĞRAFYA DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMININ UYGULANMASINA YÖNELİK AÇIKLAMALAR başlığı altında:
Coğrafya Öğretim Programı 10, 11 ve 12. sınıflarda haftada 4 ders saatine göre düzenlenmiştir. Bu sınıflarda haftada 4 saatlik uygulamada kazanımların tamamı işlenecektir.10. sınıflarda : 10 sınıflarda haftada 2 saat okutulacak ortak coğrafya dersinde işlenecek öğrenme alanları ve kazanımları aşağıda verilmiştir. Coğrafya Öğretim Programında bu kazanımlar dışında kalan yıldızla işaretlenmiş ve renklendirilmiş kazanımlar 10. Sınıf seçmeli coğrafya dersi kazanımlarıdır...
*
Mavi renkle renklendirilmiş yıldızlı kazanımlar, seçmeli coğrafya dersinin konularıdır. Haftada 4 saat olan ders.11. ve 12. sınıflarda : 11 ve 12. sınıflarda 2 saatlik coğrafya derslerinde işlenecek öğrenme alanları ve kazanımları aşağıda verilmiştir. Coğrafya Öğretim Programında renklendirilmiş ve yıldız işaretli olan kazanımlar 2 saatlik programda okutulmayacak olan kazanımlardır...
*
11. ve 12. sınıflarda 2 saatlik coğrafya dersi için mavi renk ile gösterilmiş kazanımları almayacağız.Kısacası, Mehmet Ali ERCAN hocamın paylaştığı planları indirin yeter.Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş YapMehmet Ali ERCAN Hocamızın Planlarına Ulaşmak İçin