Coğrafya Biz Forum
18 Mayıs 2012, 10:50:42 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Image and video hosting by TinyPic

Duyurular: Bozuk linkleri forum yetkilisine bildirmek için 'Moderatöre Bildir' linkini tıklayarak konuyla ilgili sorunu rapor edebilirsiniz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Son Konular Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 10. Sınıf Seçmeli- Zorunlu Coğrafya Ders planları  (Okunma Sayısı 2347 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cogo

VIP Üye

Performans: 45
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« : 06 Ekim 2010, 00:53:44 »

Sayın Mehmet Ali Ercan Bey'in planlarından tüm kazanımların içerisinde bulunduğu 10 . sınıflarda 4 saat derse giren seçmeli ve zorunlu coğrafya okutan öğretmen arkadaşlarımızın işine yarayacak bir plan yaptım.
E okula seçmeli ve zorunlu Coğrafya ayrı ayrı girildiğinde sorunu hal eder diye düşünüyorum.
Tabiki böyle bir planı zümre kararı ile oluşturduğumuzu da eklemek isterim.
Seçmeli Coğrafya link  http://hotfile.com/dl/74488456/8dd06e5/arsoy_semeli.xlsx.html
Zorunlu Coğrafya link Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya Giriş Yap
http://hotfile.com/dl/74488666/e2b5d06/arsoy_zorunlu.xlsx.html
Coğrafya Biz Forum
« : 06 Ekim 2010, 00:53:44 »

ergül

VIP Üye

Performans: 37
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #1 : 09 Ekim 2010, 23:33:01 »

sayın hocam merak ediyorum kazanımları hangi resmi dayanağa göre ayırarak iki plan yaptınız? oysaki resmi yazı şöyledir
''Coğrafya
14.07.2005 tarih ve 198 sayılı Kurul kararı ile kabul edilen Coğrafya Dersi Öğretim Programında 10, 11 ve 12. sınıf programları haftada dört saat derse göre düzenlenmiştir. Ayrıca iki saatlik seçmeli ve zorunlu coğrafya dersi öğretim programına ait kazanımlar da öğretim programında yayınlanmıştır.
10. sınıfta sadece 2 saat zorunlu coğrafya dersinde 14.07.2005 tarihinde yayınlanan Coğrafya Dersi Öğretim Programında belirlenen kazanımlar verilecektir. Aynı sınıfta haftada 2 saat zorunlu 2 saat seçmeli olmak üzere 4 saat alınması durumunda 14.07.2005 tarihinde yayınlanan Coğrafya Dersi Öğretim Programında belirlenen kazanımların tamamı verilecektir.''
uludoruk

Yeni üye
*

Performans: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bu Üyenin Avatarı Yok

« Yanıtla #2 : 10 Ekim 2010, 10:38:04 »

Örnek 10. sınıf planları kazanım tekrarı yok...zorunlu coğrafya 25 kazanım seçmeli coğrafya 11 kazanım toplam 36 kazanım.. 2005 programına uygun... Seçmeli coğrafya kazanımları 2 saatlik zorunluda verilmeyen, geriye kalan 11 kazanımdan oluşmaktadır. Okul idaresi iki ayrı plan istediği için bunu yaptım.. yoruma açıktır...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Coğrafya Biz 2003-2012 © | Sadece Coğrafya | Sitemap | Forum Haritası

Sitemizde bulunan tüm içerikler tamamen tanıtım amaçlı olup, Hak sahipleri tarafından site yönetimine bildirilen dosyalar, paylaşımdan kaldırılacaktır.
Uzmanweb Net coğrafya
Bu Sayfa 0.796 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu